Bitki Soğuklanma Süresi İhtiyacı Projesi.Bu proje cok yakında hayata geçiyor.Örnek bir fotoğraf paylaşıyorum.Bu sayede hangi yörede hangi çeşit soğuklanma süresi ihtiyacını karşıları Bulabileceğiz.Örnek Trabzon benim kendi verilerime göre "1200 saat soğuklanma alıyor.Bakalım bu program çıktığında veriler ne çıkacak?
Sayın Cengiz ; Soğuklama İsteği Programı çalışmamız bitmek üzere. Yakın bir gelecekte yayınlamayı umuyoruz. Bunun yanında ceviz üretimi yapmak isteyen kişi üretim yerini ve ceviz çeşidini yazarak soğuklama isteğinin ne kadar olduğunu resmi yazı ile bizden istesin. Meteoroloji Genel Müdürlüğü başlığı ile bizden isterlerse özel sektöre ücreti karşılığında devlet kurumlarına ücretsiz olarak verebiliriz. İyi çalışmalar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz